...
Administrator
Wingly to mały region. Miasto Winter to właściwie jedyne duże miasto! Można tu kupić wszystko! Mamy tu też targ!
W centrum znajdują się sklepy:
Sklep spożywczy Pidove! - kupisz tu jedzenie! Karmę dla pokemonów, jedzenie dla Ciebie!
Sklep Gliscora! - To sklep z... kawałami! Kupisz tu kwiaty sikające wodą i inne!
Sklep z pokeballami. - kupisz tu pokeballe, masterballe itp itd!
I wiele, wiele innych!
Administrator
- Jak tu nudno... - przechadza się po mieście
Idę przed siebie, a Saturn (Rufflet) siedzi mi na ramieniu. Jestem zamyślona i patrzę w niebo. - Saturn, myślisz, że jestem odpowiednią trenerką dla Ciebie? Przecież jestem tylko złodziejką... - Saturn przekrzywił główkę i uśmiechnął się. Pogłaskałam go. - Dzięki mały - przez przypadek nie zauważyłam cię i wpadłam na ciebie. Wstałam i otrzepałam się. - Sorry, Saturn nic Ci nie jest?
Saturn: Flett
Administrator
- Nic się nie stało! - Podnoszę Inkę, która spadła z mojego ramienia - Żyjesz mała?
- Starly, Starl!
- To dobrze... Tak właściwie to jestem Tom - zwraca się do Harpin
- Ja nazywam się Harpin... W skrócie Harpi, lub jak kto woli: Harpia. A to jest Saturn, mój starter - patrzę na Pokemona.
- Ruffli, Rufflet!
Administrator
- He, he... Uroczy Chcesz powalczyć?
Ja - Czemu nie, to będzie dobry trening do Saturna, co mały?
Saturn - Fflet, Fflet!
Ja - Chcesz zacząć Tom?
Administrator
- Tak... No dobra. Uwaga! Szybki Atak!
Administrator
- Hej... - mówi do Mii
- Cześć - odwraca się do Mii i znów patrzy na pole bitwy. - Unik i Stalowe Skrzydło!
Saturn: dostał szybkim atakiem, lecz na szczęście nie ma ogromnych szkód. Teraz zaatakował Stalowym Skrzydłem!
Administrator
Inka oberwała.
- Oki! Teraz Powietrzny As i Dziobanie!
- Szybko, obroń się przed tymi ruchami Stalowym Skrzydłem! A następnie użyj Powietrznego Asa!
Saturn: Udało mu się ocalić przed Powietrznym Asem, lecz było ciężko więc oberwał Dziobanie. Teraz wykonuje swój atak